Particulieren

Stel dat u de mogelijkheid krijgt om een huis een tweede keer te bouwen. Zeker weten dat het project de tweede keer goedkoper wordt, minder fouten bevat en minder stressvol verloopt. Dat is dus precies wat atríom met virtueel bouwen doet. De visuele kracht van 3D overtuigt u van het ontwerp en aansturing van de aannemer gebeurt met gegevens uit het 3D model.

Professionals

In de praktijk betekent virtueel bouwen dat er  sneller beslist kan worden gedurende de verschillende bouwfasen door de visuele kracht van 3D, de consistente informatie en beter onderling begrip door de integrale samenwerking. Dit vertaalt zich uiteindelijk naar prettiger werken, sneller beslissen, hogere kwaliteit en minder bouwfouten. Ditverminderd de faalkosten flink.

BouwXS

Door samenwerking met BouwXS wordt het voor zowel particulieren als bedrijven mogelijk om via atríom tijdens de uitvoering ontzorgd te worden. Er wordt uitsluitend gewerkt met kwalitatief de beste materialen en comfortverhogende producten. Door ketenintegratie met prefableveranciers is kwaliteit gewaar-borgd, terwijl de prijs u positief zal verrassen.