Organisatie

atríom is een eenmanszaak die opgezet is door André te Riele. Hij heeft ruime praktijkervaring in verschillende werkzaamheden binnen het bouwproces, met virtueel bouwen met BIM als specialisme. Sinds 2001 is hij in dienstverband betrokken geweest bij verschillende projecten, variërend van 3D engineering tot BIM-manager en van BIM-implementeur voor aannemers tot facitily-management voor woningcorporaties. Deze werkzaamheden zijn zowel voor de woningbouw als de utiliteitsbouw verzorgd.


In 2009 is de stap gemaakt naar zelfstandigheid. Sindsdien zet André zich in om kwalitatief hoogstaand werk te leveren op een flexibele, efficiënte manier. Het doel is om met korte communicatielijnen en tegen lage kosten absolute klanttevredenheid te realiseren, zodat u zorgloos kunt bouwen.
Het leveren van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs is een belangrijk kenmerk van de producten en diensten die atríom aanbiedt. Dit geldt voor zowel de visuele presentatie als de inhoud van de documenten op technisch gebied.

Visie

Volgens de visie van atríom kan het bouwen en het proces daaromheen een stuk beter, efficiënter, klantvriendelijker en goedkoper dan nu gebruikelijk is. De versnippering van taken in de bouwbranche zorgt ervoor dat communicatie en informatiebeheer steeds lastiger worden, terwijl de moeilijkheidsgraad van bouwprojecten alleen maar toeneemt. Het gevolg is dat er veel vermijdbare fouten ontstaan, kostbare tijd en onnodig veel geld verspild wordt waarvan gefrustreerde opdrachtgevers de dupe zijn. De oplossing is om projecten eerst virtueel te bouwen, dit model gedurende het proces centraal te beheren en van hieruit alle betrokken bouwpartners te informeren en aan te sturen.